GURE ERREZETAK LH3
Gaztelerako eta Euskarako irakasgaietan jarraibide testuak ikasten ari gara. Testuen
artean bi errezeta hauek landu ditugu.
Animatu eta egin, oso
errezak dira eta!!
TXOKOLATEZKO
KURASANAK
OSAGAIAK
- Hostorea
- Azukrea
- Koberturazko txokolatea
- Arraultz 1
PROZEDURA
- Hostorea triangeluetan moztu.
- Triangeluaren oinarrian txokolate pixka bat jarri.
- Triangelua bildu
- Arrautza irabiatuaz busti.
PALMERATXOAK
OSAGAIAK
- Hostorea
- Azukrea
- Arraultz 1
PROZEDURA
- Hostoreari azukrea bota.
- Hostorea erditik moztu ( horizontalki )
- Alde batetik erdiraino bildu eta egin gauza bera beste aldearekin.
- Moztu palmeratxo forma emanez eta listo.
Ikusi
nahi duzue zelan geratu zitzaizkigun gure palmeratxoak eta gure
kurasanak??
Hona
hemen bideoa.